Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

Restaurant Leiden

Restaurant Bij Tante Jans in Leiden, nabij Voorschoten, is ideaal om eens uit eten te gaan. Het restaurant is voornoemd naar een tante van de eigenaar die zeer goed kon koken. Het restaurant straalt ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid uit. U kunt genieten van vele heerlijke gerechten, waaronder spareribs, biefstuk of zalmfilet. Bovendien is er iedere maand weer een verrassend maandmenu. Bij Tante Jans garandeert u een heerlijk avondje uit.

Gezellig en gastvrij restaurant in omgeving Leiden en Voorschoten

Als u lekker uit eten wilt in omgeving Leiden en Voorschoten, bent u bij restaurant Bij Tante Jans zeker aan het juiste adres. U hoeft alleen maar onze menukaart te bekijken en het water zal u al in de mond lopen. Wij serveren heerlijke gerechten:

  • Voorgerechten zoals soep, tonijnsalade, zalmcarpaccio en ossenhaascarpaccio;
  • Hoofdgerechten zoals biefstuk, hete kip, saté, schnitzel, varkenshaas, spareribs, tournedos en zalmfilet;
  • Nagerechten zoals Dame Blanche, sorbet of choco sensatie;

Het diner kan worden afgesloten met een lekker kopje koffie of een likeurtje. We zijn tot in de late uurtjes open, dus als u wilt blijven borrelen na het eten is dat altijd mogelijk.

Het overheerlijke kindermenu

Ook kinderen vinden het leuk om uit eten te gaan in een restaurant in Leiden, nabij Voorschoten. Bij Tante Jans serveert speciale menu’s voor kinderen die ze zeker lekker zullen vinden. Zo kunnen ze kiezen voor patat met spareribs of een snack naar keuze of een pannenkoek die ze zelf mogen versieren met stroop en suiker. Wij garanderen u dat ze hun bordje zeker zullen leeg eten bij ons.

Een verrassend maandmenu

Wij serveren ook iedere maand een ander menu. U krijgt dan twee verrassende gerechten; een voor- en hoofdgerecht. Hier betaalt u slechts € 16,60 voor. Kunt u niet wachten om een tafeltje te reserveren bij ons restaurant in Leiden, nabij Voorschoten? Dan kunt u dit online doen of bellen naar 071- 53 24 021. Dan kunt u snel een keertje uit eten bij ons en onze lekkere gerechten proeven.

Reserveren

 

 

Menu