Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

High tea Leiden

Als u zin heeft in een high tea in Leiden, kunt u deze boeken bij café-restaurant Bij Tante Jans. Wij staan vooral bekend als eetcafé waar lekker gedineerd en geborreld kan worden. Er is echter meer. Zo organiseren wij graag voor u en uw familie en/of vrienden een gezellige high tea of kaasfondue. Hopelijk zien we u snel!

Uitgebreide high tea in Leiden

De high tea wordt steeds populairder. U krijgt onbeperkt thee en geniet daarnaast van allerlei lekkere hapjes, die met veel liefde door onze kok zijn bereid. Als u speciale wensen heeft voor de high bij ons eetcafé in Leiden, kunt u deze vooraf doorgeven. Wij zullen ervoor zorgen dat de high tea volledig aan al uw wensen voldoet.

Wat is er verder mogelijk?

Bij Tante Jans is meer dan alleen een gezellig eetcafé voor een high tea in Leiden. U kunt bij ons ook komen dineren. Wij serveren de heerlijkste voor-, hoofd- en nagerechten voor jong en oud. Ook kunt u bij ons kiezen voor het maandmenu, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u bij ons wilt dineren of interesse heeft in een high tea, kunt u daarvoor reserveren. Dat kunt u telefonisch doen via 071- 53 24 021.

Reserveren

Menu