Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

Feestzaal Leiden

U kunt natuurlijk de eerste de beste feestzaal huren in Leiden. Hoeveel leuker is het echter om uw feestje te vieren in een sfeervol, ouderwets gezellig en gastvrij café-restaurant als Bij Tante Jans. Uw gasten zullen zich zeker vermaken in dit eetcafé, met de uitstraling van een echt bruin café. Aan de bar kunnen ze een lekker biertje of wijntje bestellen en gezellig met elkaar te kletsen om vervolgens een dansje te wagen. De drankjes worden afgewisseld met bittergarnituur dat door het personeel zal worden geserveerd. Dat klinkt als een perfect feestje toch?

Feestzaal Bij Tante Jans huren voor een spetterend feestje in Leiden

Een feest staat of valt met een goed gekozen locatie. Als u ervoor kiest de feestzaal van Bij Tante Jans in Leiden te huren, hoeft u zich over de locatie geen zorgen meer te maken. Deze is sfeer en gezellig. Daarnaast wordt er goed voor uw gasten gezorgd. Wij hebben een uitgebreide drankenkaart en serveren daarnaast ook lekkere hapjes en snacks. Het zal uw gasten aan niets ontbreken. Er kan lekker geborreld worden in ons eetcafé, maar er mag ook flink gefeest worden tot in de late uurtjes.

Diner met aansluitend feest

Als u voordat het feest van start gaat graag nog uit eten gaat met uw vrienden en/of familie, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. U kunt namelijk ook een hapje eten. Kies voor het voordelige maandmenu of bestel de gerechten die u lekker lijken. U vindt al onze gerechten op onze menukaart. Wanneer u besluit onze feestzaal in Leiden te huren, is het altijd mogelijk daarbij te reserveren voor een feestelijk diner.

Tot in de late uurtjes feesten

Een goed feestje eindigt pas in de late uurtjes. Daarom zijn wij op maandag na alle dagen van de week geopend tot 02.00 uur. Uw feestje zal dus zeker niet vroeg eindigen. Wilt u graag onze feestzaal in Leiden huren om een spetterend feest te geven? Neem dan contact met ons op via 071- 53 24 021.

Reserveren

Menu