Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

Feestlocatie Leiden

Café-restaurant Bij Tante Jans is de ideale feestlocatie in Leiden, nabij Voorschoten. Wij zorgen dat u een onvergetelijk feest zult hebben. Of u nu uw verjaardag, een personeelsfeest of jubileum wilt vieren, het kan allemaal in onze sfeervolle feestruimte in Leiden. Wij garanderen u een feestje vol ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid.

Sfeervolle feestlocatie in omgeving Leiden en Voorschoten voor een geslaagd feestje

Als u een feestje wilt organiseren, is het belangrijk een geschikte feestlocatie te vinden in Leiden, nabij Voorschoten. Een verkeerd gekozen locatie kan een flinke domper zijn voor de feestvreugde. Bij Tante Jans biedt u alles dat u zoekt in een feestruimte in Leiden. De sfeer is als in een bruin café. Uw gasten kunnen een lekker biertje, wijntje of andere alcoholische versnapering bestellen aan de bar. Ook serveren wij frisdrank of koffie. Wanneer ze honger krijgen, kunnen we heerlijke hapjes en snacks voor de gasten bereiden. Ondertussen draait er gezellige muziek op de achtergrond. Meer heeft een goed feestje niet nodig.

Feestelijk diner

Het kan natuurlijk ook dat u met een kleine groep vrienden en/of familieleden uit eten wilt om iets te vieren. Ook dan bent u bij onze feestlocatie in Leiden, nabij Voorschoten, aan het juiste adres. Wij bieden u heerlijke gerechten aan, zoals biefstuk, zalmfilet, hete kip of spareribs. Bovendien kunt u kiezen voor een maandmenu. De kok bereidt voor u dan een voor- en hoofdgerecht voor een voordelige prijs. Ook de jongere gasten kunnen bij ons terecht voor een verrukkelijk gerechtje. Zo serveren wij patat met snacks en pannenkoeken voor kinderen.

Feestruimte in Leiden reserveren

Als u graag onze feestruimte in Leiden zou reserveren voor een feestje, dient u dit tijdig aan ons te laten weten. U kunt daarvoor het beste even bellen naar 071- 53 24 021. We kunnen dan samen met u de mogelijkheden bespreken. Als u graag wilt reserveren voor een diner, kunt u dit ook doen via ons online reserveringsformulier.

Reserveren

Menu