Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

Eetcafé Voorschoten

Een lekker hapje eten doet u bij een eetcafé nabij Voorschoten, zoals Bij Tante Jans. U vindt Bij Tante Jans aan de rand van Leiden op enkele kilometers afstand van Voorschoten. Ons eetcafé biedt heerlijke gerechten, drankjes, maar bovenal veel ouderwetse gezelligheid en gastvrijheid. Hopelijk zien wij u snel een keertje terug.

Welk gerecht bestelt u bij eetcafé Bij Tante Jans nabij Voorschoten?

Wij hebben voor ieder wat lekkers. Als u flinke honger heeft, kunt u bij ons een driegangenmenu bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met de soep van de dag, tonijnsalade of ossenhaascarpaccio. Vervolgens kiest u voor een van onze vele hoofdgerechten. Voor de echte vleesliefhebbers serveren wij onder andere biefstuk, schnitzel, spareribs of mixed grill. Ook als u liever vis heeft, kunt u gerust bij ons komen dineren. Wij serveren ook gegrilde tonijnmoot en gebakken zalmfilet. Het diner wordt afgesloten met een lekker ijsje, zoals de choco sensatie of een sorbet. Weet u niet wat u moet kiezen? Dan is het maandmenu ook een voordelige en lekkere optie.

Er is ook aan de kleintjes gedacht

U kunt bij ons eetcafé nabij Voorschoten ook met het hele gezin komen eten. Voor de kinderen hebben wij enkele speciale kindergerechtjes:

  • Patat met een snack naar keuze, mayonaise en appelmoes.
  • Patat met een kinderportie spareribs, mayonaise en appelmoes.
  • Een pannenkoek die ze zelf mogen versieren met suiker en stroop.

Wilt u graag reserveren? Doe dit dan online of bel naar 071- 53 24 021. Dan kijken wij of er nog een tafeltje vrij is voor u.

Reserveren

Menu