Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

Bruin café Leiden

Bij Tante Jans is een bruin café in Leiden. U kunt hier een lekker biertje of wijntje drinken, met uw vrienden een voetbalwedstrijd kijken of luisteren naar gezellige Hollandse muziek. In Leiden vindt u niet snel een gezelliger bruin café dan Bij Tante Jans. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in ons ouderwets gezellige en gastvrije café-restaurant.

Een gezellig avond met de vriendengroep in bruin café Tante Jans in Leiden

Wat maakt een café tot een bruin café? Bij Tante Jans heeft alles dat een bruin café in Leiden nodig heeft. Gezelligheid en gastvrijheid worden gecombineerd met lekkere biertjes en borrelhapjes. De avond vliegt voorbij als u hier komt borrelen met vrienden of collega’s. U kunt onze drankenkaart bekijken als u benieuwd bent welke drankjes wij serveren. Mocht u ook nog een hapje willen eten, dan is dat ook mogelijk bij ons. Wij serveren ook een heerlijk diner. Zo kunt u onder andere kiezen voor spareribs, een biefstuk of gewoon een soepje. Een voordelig alternatief is ons maandmenu. U krijgt dan twee gerechten voor een zeer scherpe prijs.

Ruime openingstijden

In ons bruin café in Leiden blijft het tot in de late uurtjes gezellig. Wij zijn op maandag na alle dagen van de week geopend van 16.00 tot 02.00 uur. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over onze menukaart? Neem dan contact met ons op via 071- 53 24 021.

Reserveren

 

 

Menu