Heerlijke gerechten

Gegarandeerd genieten van onze heerlijke gerechten.

Variërend maandmenu

Elke maand nieuwe heerlijke gerechten op de kaart

v

Ouderwetse gezelligheid

Praat rustig bij in ons gezellige interieur

Gratis parkeergelegenheid

Gratis parkeren bij station De Vink

Borrel locatie Leiden

Bent u op zoek naar een borrel locatie in Leiden? Dan is Bij Tante Jans perfect. Dit gezellige café-restaurant wordt geleid door Theo, die een tante had die bijzonder goed kon koken. Vandaar dat we dit een toepasselijke naam voor de zaak vonden. Als u wilt borrelen of dineren in een gezellig en gastvrij café-restaurant in Leiden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Tante Jans: de ideale borrel locatie in Leiden

Bij Tante Jans is de ideale borrel locatie in Leiden. Kom hier gezellig met vrienden iets lekkers drinken of luid met uw collega’s op feestelijke wijze het weekend in op vrijdagmiddag. U kunt tal van lekkere drankjes bij ons bestellen, variërend van een speciaal biertje of wijntje tot een goed glas whisky. Ook als u de Bob bent, kunt u bij ons café-restaurant in Leiden gezellig komen borrelen. Kies dan voor frisdrank of een kopje koffie.

Dineren bij Tante Jans

Als u na het borrelen in ons café-restaurant in Leiden honger heeft gekregen, kunt u blijven hangen op onze borrel locatie om lekker te dineren. Onze kok serveert heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, zoals tonijnsalade, gegrilde gamba’s, hete kip, biefstuk, Dame Blanche of een sorbet. Het is ook mogelijk om te kiezen voor ons voordelige maandmenu. Iedere maand serveert onze kok nieuwe en lekkere gerechten.

Een tafeltje reserveren

Als u bij Tante Jans in Leiden graag zeker wilt zijn van een tafeltje om te borrelen en te dineren, kunt u het beste even reserveren. Voor meer informatie over onze borrel locatie in Leiden raden we u aan om te bellen naar 071- 53 24 021.

Reserveren

Menu